Pelerinaj Israel

Pelerinaj Israel sau Pelerinajul in Tara Sfanta reprezinta cea mai populara destinatie pentru oice crestin, care, in Israel, doreste sa paseasca pe Urmele Domnului Iisus, sa vada locurile in care a trait, a umblat a savarsit nenumarate minuni, si in special locul unde a murit pentru noi – Golgota.

Un Pelerinaj in Israel reprezinta o traditie pentru multe religii, avand semnificatii deosebite pentru fiecare dintre ele. Pentru crestini, un pelerinaj in Tara Sfanta este important, ca un loc unde Iisus Hristos s-a nascut, a patimit si a Inviat.
Noi va oferim itinerarii complete, cu mai multe Obiective religioase de vizitat in timpului acestui pelerinaj, cand aveti posibilitatea de a va familiariza cu localitatile ca: Betleem (unde S-a nascut Iisus), Nazaret (unde a copilarit) si Ierusalim (unde a propovaduit si unde a fost Rastignit), si putem pasii pe alte locuri care sunt relatate in Biblie si pe care le-a calcat si Domnul Iisus.

Pelerinajul in Israel se face cu avionul, cu plecari din orasele mari din Romania. Israelul este cunoscut ca fiind o tara cu o importanta religioasa deosebita, nu doar pentru crestini, cat in special pentru evreii din toata lumea, care recunosc in Israel, „pamantul fagaduintei” cel promis lui Avraam de catre Dumnezeu, si cautat apoi in tot timpul Vechiului Testament.pelerinaj israel

Pelerinaj Israel pe urmele Mantuitorului Iisus Hristos. Pelerinajul in tara sfanta cuprinde vizitarea locurilor sfinte din Ierusalim, Betleem, Raul Iordan si multe alte obiective amintite in Scrierile Noului Testament.

In preajma Sarbatorilor Imparatesti, care au avut ca si desfasurare spatiala Israelul, sau Tara Sfanta, acele locuri sunt cu atat mai cautate de pelerini, cu cat unele dintre ele, demonstreaza in fiecare an, ca toate s-au petrecut asa cum relateaza Sfanta Evanghelie: Lumina Sfanta, in Biserica Sfanuli Mormant, in fiecare an, ininte de Pastele Ortodox, intoarcearea cursului Iordanului (curge de la vale la deal), in fiecare zi de Boboteaza, precum si Norul cel tainic, de pe Muntele Taborului, in fiecae noapte (cand se face priveghere), inainte de Sarbatoare Schimbarii la Fata a Domnului Iisus Hristos.